logo eventmuziek

Bedrijfsfeest organiseren? Huur een ervaren allround DJ voor ieder thema

Ga je een knallend personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren en ben je op zoek naar de juiste muziek voor jullie (thema) feest? Een ervaren allround dj is breed inzetbaar voor ieder genre en thema. Benieuwd naar mijn mogelijkheden? Lees dan verder!

Bedrijfsfeest DJ Hylke

Welk thema heeft jullie bedrijfsfeest?

Wordt het een casual vrijdagmiddagborrel of trekken jullie alles uit de kast voor een tof thema? Om je te inspireren heb ik een aantal populaire thema’s op een rijtje gezet:

  • Foute party
  • Disco Fever
  • Burlesque party
  • Roaring 20s party
  • Back to the 80s
  • Top 2000 café
  • Hollandse avond
  • House party
  • Country & Western
bedrijfsfeest 80s

Het is natuurlijk niet noodzakelijk om een themafeest te organiseren. Ook zonder thema kun je een heel tof bedrijfsfeest organiseren!

Bedrijfsfeest locaties

Veel bedrijven zullen een bedrijfsfeest organiseren in het eigen bedrijfspand, maar als jullie bedrijf niet over een geschikte feestlocatie beschikt zijn er genoeg externe locaties voor een spetterend feest!

TIP: zoek een locatie die goed bereikbaar is voor de werknemers van het bedrijf!

Voor een dj maakt het in principe niet uit op welke locatie jullie het feest gaan organiseren. Het enige wat een dj nodig heeft, is een plek om zijn DJ Booth te plaatsen en uiteraard genoeg ruimte om te dansen.

Boek een DJ voor jullie bedrijfsfeest!

bedrijfsfeest DJ Hylke

Even voorstellen: DJ Hylke

Hey! Tof dat je me hebt gevonden. Mijn naam is Hylke en sinds 2001 draai ik als allround DJ op bedrijfsfeesten, bruiloften en privéfeestjes. Ik ben een echte muziekliefhebber en heb een brede muzieksmaak. Hierdoor ben ik inzetbaar voor bijna ieder thema of genre! Ik vind het super om mijn passie voor muziek over te brengen op de dansvloer. Ik maak van ieder event een muzikaal feestje!

bedrijfsfeest DJ huren

Personeelsfeest of Corporate event?

Naast hard werken, moet er natuurlijk ook af en toe een goed bedrijfsfeestje gevierd worden! Gaan jullie een bedrijfsfeest organiseren? Of gaan jullie binnenkort een corporate event houden voor jullie zakelijke partners of klanten? Goede muziek is natuurlijk onmisbaar tijdens een goed feest! Ook ben ik inzetbaar voor minder casual gelegenheden zoals de opening van een nieuwe store. Ik denk graag mee en kom jullie graag helpen om er een succesvol event van te maken.

Bedrijfsfeest DJ huren

Licht, Geluid en andere techniek

Waarschijnlijk hebben jullie al een mooie locatie gevonden voor het feest! En misschien is er op deze locatie al licht en geluid aanwezig. Top! Als dat niet het geval is wil ik jullie graag helpen met het regelen van alle benodigde techniek. Een mooie DJ-booth of een verlichte dansvloer? In principe is alles mogelijk! Ik beschik zelf over DJ gear, een professionele geluidsinstallatie en diverse lichten voor zowel binnen- als buitenlocaties. Voor de overige techniek maak ik gebruik van een aantal zeer goede verhuurbedrijven. Ik neem vooraf contact op met de locatie en bespreek jullie wensen rechtstreeks met hun.

personeelsfeest

Themafeesten

Door mijn brede muzieksmaak (en kennis) ben ik inzetbaar op ieder themafeest! Van Disco tot Rock en van Hollandse meezingers tot Techno. Alles mix ik moeiteloos aan elkaar. Hebben jullie een 70’s thema in gedachten? Of juist een Foute Party? Tof! Neem contact met mij op om jullie wensen te bespreken! Let’s get this party started! 🥂

Duidelijke all-in prijzen

De kosten voor een compleet Bedrijfsfeest bedragen €600. Dit is inclusief:
– De gehele avond draaien tijdens het feest
– Pioneer DJ Gear
– Kilometervergoeding

Indien er op jullie feestlocatie nog geen geluid- en lichtinstallatie aanwezig is, reken ik maximaal €200 voor het verhuren en installeren van mijn eigen professionele techniek.

Deze feestbeesten gingen je voor

DJ Hylke - EventMuziek
5.0
Gebaseerd op 19 beoordelingen
powered by Google
Esther HougardyEsther Hougardy
19:53 19 Sep 22
Hylke is een geweldige DJ! Hij heeft gedraaid op onze bruiloft en maakte het avondfeest echt compleet, jong en oud stond te swingen op de dansvloer. Hij voelt de sfeer feilloos aan en bepaalt hier de muziek op, een absolute aanrader!!
Rolf Op Den CampRolf Op Den Camp
20:31 21 Aug 22
Hylke is een top DJ., hij heeft van onze bruiloft echt een feest gemaakt, luistert goed naar de wensen. Weet de boel goed op gang te brengen en te houden. Heb zelf ook nog even mogen draaien. Hij is een echte aanrader voor een geslaagd feest.Super bedankt Hylke.Groetjes,Rolf en Herma X
Martine HazebroekMartine Hazebroek
07:25 20 Aug 22
Hylke verzorgde voor ons de muziek op onze bruiloft. Hij heeft ervoor gezorgd dat onze dag werd afgesloten met een topfeest! De muziek werd perfect aangepast aan de avond en de belichting zorgde voor een extra leuk effect.Buiten zijn fantastische skills als DJ is Hylke ook ontzettend sympathiek en we zouden hem dan ook van harte aanbevelen!
Martijn BooneMartijn Boone
12:43 30 Jul 22
Geweldige DJ!!Hylke heeft van onze bruiloft een geweldig feest gemaakt.Vanaf onze opkomst totdat het licht weer aan ging hebben we een geweldige avond gehad.Met muziek afgestemd naar onze wensen, ruimte voor verzoeknummers en eigen inbreng en erg goed ingespeeld om de sfeer van de avond.Hebben van heel veel gasten complimenten gehad over de geweldige avond en de fantastische DJ.Na een eerste leuke kennismaking, een paar maanden eerder, heeft Hylke ons ontzorgt en er een geweldige feestavond op onze bruiloft van gemaakt.Huur van licht & geluid, afstemming met locatie, opbouwen & afbouwen allemaal top geregeld en geen moment omkijken naar gehad.En toen moest de feestavond nog beginnen.Naast een geweldige DJ is Hylke een leuke spontane vent die weet waar hij het over heeft als het om muziek gaat.Absolute aanrader voor bruiloften en feestjes!!Heidi & Martijn
laura achterstraatlaura achterstraat
11:10 11 Jun 22
Hylke was de DJ van ons bruiloftsfeest. Hij heeft dit echt super gedaan!! Vooraf hadden we fijn contact en bespraken we onze wensen. We konden erop vertrouwen dat het een goed feest zou gaan worden.We hebben echt een fantastisch avond gehad, waarop Hylke erg goed wist welke muziek paste bij het publiek.
Tialda van GrinsvenTialda van Grinsven
21:10 15 Dec 21
Zoek je iemand die ervoor kan zorgen dat je feestje een groot succes wordt?Dan raad ik zeker Event Muziek aan!Hylke is een leuke en spontane dj die goed luistert naar de muziekwensen en goed de sfeer kan aanvoelen. Verzoekjes zijn ook zeker geen probleem. En zo fijn om te horen van onze gasten dat ze een top avond hebben gehad!
Yvonne KoelmanYvonne Koelman
20:33 06 Dec 21
Als je echt een feestje wil bouwen dan moet je Eventmuziek vragen. Onze bruiloft was een knaller. Hylke voelde het publiek goed aan en daardoor werd er aan een stuk door gedanst.
js_loader

Neem contact op

Wil je mij inhuren voor jullie feest? Of heb je een vraag? Via onderstaand formulier kun je een me een bericht sturen. Ik neem dan binnen 1 werkdag contact met je op. Heb je een dringende vraag of verzoek? Neem dan telefonisch contact op via 06-42050127 of plan direct een afspraak in via https://calendly.com/eventmuziek