logo eventmuziek

Huur een ervaren feest DJ🎉

Thuis een verjaardagsfeestje vieren? Een themafeestje in de kroeg? Of een privéfeest in jullie achtertuin? Ik zou het tof vinden als ik met jullie mee mag komen feesten!

prive feest dj

Een ervaren feest dj maakt het feest compleet!

Wat zouden jullie graag voor muziek willen horen op het feest? Hebben jullie een bepaald thema of willen jullie gewoon keihard feesten? Geen probleem! Ik ben van alle markten thuis en mix moeiteloos alle genres aan elkaar. We bespreken van tevoren jullie wensen, zodat ik me goed kan voorbereiden op het feest! Samen gaan we er een onvergetelijk feest van maken!

dj huren privefeest

Waar is dat feestje?

Het maakt niet uit of jullie het feest thuis of op een gehuurde locatie gaan vieren. Zolang er maar genoeg plek is voor een dansvloer! Is er op de locatie al licht en een geluidsinstallatie aanwezig? Top! Ik beschik zelf over DJ gear, een professionele geluidsinstallatie en diverse lichten voor zowel binnen- als buitenlocaties. Hebben jullie daarnaast nog speciale wensen, zoals een verlichte dansvloer? Geen probleem! Ik help jullie graag verder!

bedrijfsfeest DJ Hylke

Even voorstellen: Feest DJ Hylke

Hey! Tof dat je me hebt gevonden. Mijn naam is Hylke en sinds 2001 draai ik als allround DJ op privéfeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten. Ik ben een echte muziekliefhebber en heb een brede muzieksmaak. Hierdoor ben ik inzetbaar voor bijna ieder thema of genre! Ik vind het super om mijn passie voor muziek over te brengen op de dansvloer. Ik maak van ieder event een muzikaal feestje!

dj huren

Onbezorgd feesten!

Naast het verzorgen van de muziek kan ik ook meedenken over een toffe locatie of eventueel extra aankleding of techniek voor jullie regelen. Ik heb veel ervaring met het organiseren van events, dus ik weet goed wat er allemaal mogelijk is. Neem gerust contact met me op om jullie wensen te bespreken! 🎉

Neem contact op

Wil je mij inhuren voor jullie feest? Of heb je een vraag? Via onderstaand formulier kun je een me een bericht sturen. Ik neem dan binnen 1 werkdag contact met je op. Heb je een dringende vraag of verzoek? Neem dan telefonisch contact op via 06-42050127 of plan direct een afspraak in via https://calendly.com/eventmuziek