logo eventmuziek

Boek een ervaren bruiloft DJ voor jullie huwelijksfeest! 💖

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie bezig met het organiseren van het huwelijksfeest? Goede muziek is dan uiteraard onmisbaar voor een geslaagd feest! Vanaf het moment dat de eerste gasten binnenkomen totdat de lichten weer uit gaan moet de muziek kloppen. Het is daarom belangrijk om een ervaren bruiloft dj te boeken voor jullie feest!

bruiloft dj

Even voorstellen: bruiloft DJ Hylke

Tof dat je me gevonden hebt! Mijn naam is Hylke en ik ben een allround bruiloft DJ met ruim 20 jaar ervaring. Naast bruiloften draai ik ook op bedrijfsfeesten en privé events. Ik ben een echte muziekliefhebber en heb een brede muzieksmaak. Ik vind het ieder keer weer een eer om op een bruiloft te mogen draaien. Mijn doel is om jullie bruiloftfeest van begin tot eind een knallend succes te maken.

Deze bruidsparen gingen jullie voor

Esther HougardyEsther Hougardy
19:53 19 Sep 22
Hylke is een geweldige DJ! Hij heeft gedraaid op onze bruiloft en maakte het avondfeest echt compleet, jong en oud stond te swingen op de dansvloer. Hij voelt de sfeer feilloos aan en bepaalt hier de muziek op, een absolute aanrader!!
Rolf Op Den CampRolf Op Den Camp
20:31 21 Aug 22
Hylke is een top DJ., hij heeft van onze bruiloft echt een feest gemaakt, luistert goed naar de wensen. Weet de boel goed op gang te brengen en te houden. Heb zelf ook nog even mogen draaien. Hij is een echte aanrader voor een geslaagd feest.Super bedankt Hylke.Groetjes,Rolf en Herma X
Martine HazebroekMartine Hazebroek
07:25 20 Aug 22
Hylke verzorgde voor ons de muziek op onze bruiloft. Hij heeft ervoor gezorgd dat onze dag werd afgesloten met een topfeest! De muziek werd perfect aangepast aan de avond en de belichting zorgde voor een extra leuk effect.Buiten zijn fantastische skills als DJ is Hylke ook ontzettend sympathiek en we zouden hem dan ook van harte aanbevelen!
Martijn BooneMartijn Boone
12:43 30 Jul 22
Geweldige DJ!!Hylke heeft van onze bruiloft een geweldig feest gemaakt.Vanaf onze opkomst totdat het licht weer aan ging hebben we een geweldige avond gehad.Met muziek afgestemd naar onze wensen, ruimte voor verzoeknummers en eigen inbreng en erg goed ingespeeld om de sfeer van de avond.Hebben van heel veel gasten complimenten gehad over de geweldige avond en de fantastische DJ.Na een eerste leuke kennismaking, een paar maanden eerder, heeft Hylke ons ontzorgt en er een geweldige feestavond op onze bruiloft van gemaakt.Huur van licht & geluid, afstemming met locatie, opbouwen & afbouwen allemaal top geregeld en geen moment omkijken naar gehad.En toen moest de feestavond nog beginnen.Naast een geweldige DJ is Hylke een leuke spontane vent die weet waar hij het over heeft als het om muziek gaat.Absolute aanrader voor bruiloften en feestjes!!Heidi & Martijn
laura achterstraatlaura achterstraat
11:10 11 Jun 22
Hylke was de DJ van ons bruiloftsfeest. Hij heeft dit echt super gedaan!! Vooraf hadden we fijn contact en bespraken we onze wensen. We konden erop vertrouwen dat het een goed feest zou gaan worden.We hebben echt een fantastisch avond gehad, waarop Hylke erg goed wist welke muziek paste bij het publiek.
Tialda van GrinsvenTialda van Grinsven
21:10 15 Dec 21
Zoek je iemand die ervoor kan zorgen dat je feestje een groot succes wordt?Dan raad ik zeker Event Muziek aan!Hylke is een leuke en spontane dj die goed luistert naar de muziekwensen en goed de sfeer kan aanvoelen. Verzoekjes zijn ook zeker geen probleem. En zo fijn om te horen van onze gasten dat ze een top avond hebben gehad!
Yvonne KoelmanYvonne Koelman
20:33 06 Dec 21
Als je echt een feestje wil bouwen dan moet je Eventmuziek vragen. Onze bruiloft was een knaller. Hylke voelde het publiek goed aan en daardoor werd er aan een stuk door gedanst.
js_loader
Allround DJ Hylke

Wat zijn jullie wensen?

Ruim voordat de grote dag is aangebroken wil ik een keertje uitgebreid kennis met het bruidspaar maken. Dit kan bij jullie op locatie, maar tegenwoordig gaat dit ook prima via beeldbellen. Tijdens dit gesprek bespreek ik jullie trouwplannen en muziekwensen. Op welke locatie gaat het feest plaatsvinden? Hoeveel gasten verwachten jullie? Welke muziek willen jullie horen en welke absoluut niet? Hebben jullie een openingsdans of een liedje dat echt van jullie samen is? Willen jullie vanaf het begin helemaal los gaan of rustig beginnen? Ook vertel ik jullie graag meer over mijn mogelijkheden. Aan het einde van dit gesprek heb ik een perfect beeld van jullie wensen en heb ik jullie hopelijk overtuigd dat ik de beste keuze ben voor jullie feest 😉

bruiloft dj boeken

De trouwlocatie en Techniek

Waarschijnlijk hebben jullie al een mooie trouwlocatie gevonden voor het feest! En misschien is er op deze locatie al voldoende feestverlichting en geluid aanwezig. Top! Als dat niet het geval is wil ik jullie graag helpen met het regelen van alle benodigde techniek. Een mooie DJ-booth of een verlichte dansvloer? In principe is alles mogelijk! Ik beschik zelf over Pioneer DJ gear, een uitgebreide lichtshow en professioneel geluid tot maximaal 250 gasten. Willen jullie daarnaast nog andere zaken, zoals een verlichte dansvloer? Dan zorg ik voor een scherpe offerte bij een van mijn bevriende verhuurbedrijven. Ruim voordat het feest gaat plaatsvinden neem ik contact op met de trouwlocatie om alle mogelijkheden op het gebied van techniek te bespreken.

dj huwelijksfeest

De hele avond feest!

Zodra jullie besluiten dat ik de muziek op jullie bruiloft mag komen verzorgen, deel ik een lege playlist op Spotify met jullie. Tot aan de bruiloft kunnen jullie hier je favoriete muziek in delen. Ik zal vast niet alle nummers kunnen gaan draaien op de avond, maar deze playlist geeft mij wel een goed beeld van jullie muzieksmaak. Op de avond zelf voel ik goed aan wanneer welke muziek het beste past en zorg ik ervoor dat het een knalfeest wordt. Ik probeer tijdens de avond zo veel mogelijk van jullie favoriete muziek toe te passen. En jullie gasten? Die zijn van harte welkom om verzoekplaatjes aan te vragen!

Onbezorgd feesten!

Mijn taak als bruiloft dj is om jullie volledig te ontzorgen tijdens het feest! Ik zorg ervoor dat alle techniek op tijd aanwezig en geïnstalleerd is. Het op- en afbouwen doe ik helemaal zelf, zodat we zeker weten dat alles perfect werkt. Ik neem het programma van de avond door, zodat ik weet wanneer de openingsdans gaat plaatsvinden en of er nog andere activiteiten op het programma staan. Jullie hoeven je nergens meer druk om te maken en kunnen dus onbezorgd gaan feesten! So Let’s Party 🎉

kosten bruiloft dj

Wat kost een bruiloft dj?

Gemiddeld kost een goede bruiloft dj zo tussen de 500 en 1250 euro. De prijs is afhankelijk van een aantal zaken, zoals: de locatie, de datum, het aantal gasten, de hoeveelheid benodigde techniek, etc. Bij mij weten jullie vooraf precies waar jullie aan toe zijn. Ik werk met een standaard all-in tarief van €950. Dit is inclusief:
Uitgebreide kennismaking, afstemming met locatie en ceremoniemeesters, kilometervergoeding, de hele avond draaien (geen uurtarief), alle benodigde techniek, op- en afbouwen en eventueel het produceren van een openingsdans. Kijk op deze pagina voor al mijn prijzen.

Neem contact op

Wil je mij inhuren voor jullie feest? Of heb je een vraag? Via onderstaand formulier kunnen jullie vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik neem dan binnen 1 werkdag contact met jullie op. Heb je een dringende vraag of verzoek? Neem dan telefonisch contact op via 06-42050127 of plan direct een afspraak in via https://calendly.com/eventmuziek